Prodej skladu 14239 m², Luby

Cena na dotaz

Nemovitosti nabízí

Znalecká a poradenská kancelář s.r.o.

Praha, Karmelitská 379/18

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Výrobně skladovací areál Luby dříve sloužil pro výrobu tradičních českých smyčcových
nástrojů Strunal Schönbach. Nyní tento zachovalý areál nabízí rozmanité využití. Přes 5.6 ha pozemků, administrativa, výroba a skladování v uzpůsobených halách, suché sklady, garáže, trafostanice, kotelna, vlastní ČOV, parkoviště, nájezdové rampy a nákladní výtahy.

Areál leží na jihozápadním okraji města Luby ležící na německých hranicích, 25 km od Chebu s napojením na dálnici D6 do Prahy a 18 km od silnice E49 spojující Magdeburk – Vídeň. Vstup a vjezd do areálu vede z ulice Petra Bezruče. Příjezd má charakter místní komunikace, komunikace je dostatečně kapacitní i pro příjezd nákladní dopravy. Vnitřní asfaltové komunikace tvoří propojenou síť celého areálu, které spojují přístup ke všem objektům v rámci areálu.

Inženýrské sítě: Areál má vlastní trafostanicí, která disponuje dvěma trafy TR1 22kV / 0,4 kV - 1000kVA (v provozu) a TR2 22kV / 0,4 kV - 630 kVA(pozastaven provoz). Přípojka plynu u hlavní budovy a plyn rozveden po celém areálu téměř do všech budov. Přípojka vody taktéž u hlavní budovy a voda roztažena po celém areálu. Kanalizace je svedena do vlastní ČOV. Dále v areálu naleznete kotelnu a vodní plochu sloužící jako požární nádrž.

Dle územního plánu spadá areál do lehkého průmyslu – lehká výroba a skladování bez negativního vlivu na životní prostředí. Maximální výška zástavby 8 m. Možné využití výroba, logistika, služby.

Užitná plocha staveb: 14.239 m2
Zastavěná plocha staveb: 12.346 m2
Plocha nezastavěných pozemků: 43.991 m2
Plocha areálu celkem: 56.337 m2

V případě jakýchkoliv doplňujících dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 805
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 56 337 m²
Plocha užitná 14 239 m²
Plocha zastavěná 12 346 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Znalecká a poradenská kancelář s.r.o.

Praha, Karmelitská 379/18

Zobrazit kompletní nabídku RK

Znalecká a poradenská kancelář s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist