Prodej bytu 1+1 39 m², Cheb

1 800 000 Kč

bez DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představujeme Vám nově rekonstruovaný byt v panelovém domě v nejžádanější lokalitě v Chebu - Cheb Centrum. Zde nabízíme elegantní a útulný byt 1+1 s celkovou plochou 35 m2. Tento skvělý byt je ideální volbou pro jednotlivce nebo mladý pár hledající svůj vlastní prostor.

Samostatná ložnice je dostatečně prostorná pro manželskou postel, případně gauč s tv, společně s obývacím pokojem, který nabízí dostatek místa pro relaxaci, společenské setkání s přáteli a vytvoření vlastního prostředí dle vašich představ. Velká plastová okna propouští spoustu denního světla a umožňují vám si vychutnat krásný výhled na okolní krajinu.

Součástí bytu je moderní a plně vybavená kuchyňská linka s dostatkem úložného prostoru.

K bytu patří také 4 m2 sklep, který poskytuje další úložné prostory. Vaše sportovní vybavení, sezónní oblečení a další věci budou vždy po ruce, aniž by zabíraly cenný bytový prostor.
Balkon je společný na chodbě.

Panelový dům získal díky rekonstrukci zcela nový vzhled a je v dobrém technickém stavu. Rekonstrukce zahrnuje také nové bytové jádro, které přináší moderní a zcela nové vybavenío bytu. Nová elektřina, omítky, voda, topení a podlahy garantují bezproblémové a komfortní bydlení.

Cheb Centrum je díky své výhodné poloze ideálním místem pro každého. Nejenže máte veškerou občanskou vybavenost přímo na dosah ruky, ale také se nacházíte v blízkosti přírody.

Tento útulný a moderní byt je k dispozici za cenu 1 800 000 korun. Je to ideální investice do budoucnosti, která vám přinese nejen komfort, ale také možnost vytvořit si svůj vlastní domov. Nezapomeňte, že i koupě nemovitosti může být do určité míry financována hypotečním úvěrem, s kterým Vám rád pomohu.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a nyní si rezervujte prohlídku tohoto úžasného bytu v Chebu. Každý, kdo hledá pohodlný a moderní domov s výhodnou lokalitou, bude nadšen z této nabídky. Kontaktujte mě dnes a vyřešte své bydlení jednoznačně a bez jakýchkoli komplikací.

Základní údaje

Cena nezahrnuje DPH
Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Místní zdroj
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Panelová
Balkóny Balkon
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Příjezdy Beton, Asfalt
ID nemovitosti 6567
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 39 m²
Patro 7
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist